Verbeter de wereld, begin bij jezelf!
Met dat voornemen startte ik 2020 waarin ik mezelf voornam de wereld te gaan helpen.
Met Stichting Vlotter naar een betere wereld willen we de wereld verbeteren door middel van respect voor mens en dier, verbeteren van het milieu, verminderen/ stoppen van plastic vervuiling, het stoppen van onrecht, en stoppen van verkwisting van geld, goederen en voedsel.
Onze projecten richten zich op dit moment met name op het ondersteunen van Stichtingen die actief zijn in Malawi. Deze stichtingen helpen de lokale bevolking door middel van scholing op het gebied van voedsel, landbouw en ondernemen.
Andries Vlot is de oprichter van Vlotter naar een betere wereld.
“Only when you are good for life, life will be good for you!”
Een betere wereld.
Sinds begin Januari 2020 heb ik me, als eigenaar van de TSN-groep uit Houten, een aantal doelen gesteld. Met deze doelen wil ik bijdragen aan het daadwerkelijk verbeteren van de wereld en in het bijzonder het milieu. Vergroening, reductie van plastic en Co2 zijn de voornaamste doelen. Hiervoor hebben we creatieve dromers, denkers en constructieve doeners nodig!
Malawi
Daar heb ik goede betrouwbare contacten.
De Stichtingen die we steunen helpen arme boeren en de lokale bevolking hun grond weer vruchtbaar te krijgen. Naast het vergroenen zorgen we tegelijkertijd dat ondervoeding aangepakt wordt. En we zorgen ervoor dat de plaatselijke bevolking met meer kennis betere handel kan drijven!
Onze Doelen
Sinds begin Januari 2020 zijn er een aantal doelen gesteld. Met deze doelen willen we bijdragen aan het daadwerkelijk verbeteren van de wereld en in het bijzonder het milieu.
“Vlotter naar een betere wereld” plant meer dan 10.000 bomen, waarvan 7500 in Malawi, is daar bv. een onderdeel van.
Vergroening
Vergroening als doel voor een goede biodiversiteit, milieukwaliteit en bescherming van het klimaat.
Minder plastic
Het doel dat al het gebruikte plastic volledig gerecycled kan worden en zoveel mogelijk opnieuw wordt gebruikt.
Reductie CO2
We staan voor een grote uitdaging: een CO2-neutrale en circulaire industrie voor een betere wereld.